O-I & Wynand Fockink : Uitnodiging persevent en tasting (27/11/2019 in Amsterdam)

O-I & Wynand Fockink : Uitnodiging persevent en tasting (27/11/2019 in Amsterdam)

Geachte journalist(e),

Wynand-Fockink en glasverpakkingsfabrikant O-I hebben het genoegen u uit te nodigen voor een persevent en tasting op woensdag 27 november 2019.

Die middag zult u kennismaken met de nieuwste flessen die O-I onlangs speciaal ontwikkelde voor deze Amsterdamse distilleerderij: een prachtige, robuuste en stijlvolle jeneverfles, en een  hoge fles die zowel voor likeur als brandy wordt gebruikt. Op de nieuwe flessen staan nu ook de letters WF in embossing afgebeeld. 

Gedurende uw bezoek komt u alles te weten over de totstandkoming van de nieuwe flessen en de samenwerking tussen O-I en Wynand-Fockink. Uiteraard kunnen een rondleiding in de distilleerderij en een bezoek aan het authentieke, oudste proeflokaal van Amsterdam hierbij niet ontbreken. In dit prachtig ingerichte proeflokaal, dat sinds de 17de Eeuw zijn authentieke karakter en productassortiment heeft behouden, wordt een grote variëteit aan jenevers en likeuren geserveerd, die Wynand-Fockink wereldberoemd hebben gemaakt. De inhoud van de fles dient immers ook te worden geproefd.

De plaatsen voor dit intieme evenement zijn beperkt, dus wees er snel bij om te registreren. 

Datum
Woensdag, 27 november 2019

Tijdstip
Van 15.00 tot 17.00 uur

Adres
Wynand Fockink Tasting room & Liquor store
Pijlsteeg 31
1012 HH Amsterdam
NEDERLAND

Ter informatie

De distilleerderij bevindt zich op slechts enkele honderden meters van station Amsterdam Centraal. Mogen wij u verzoeken uw aanwezigheid te bevestigen via john.kinnart@outsource.be

Voor meer informatie kunt u ook terecht op het nummer +32 (0) 476 24 27 43

Over O-I
Bij Owens-Illinois, Inc. (NYSE: OI) houden wij van glas, en we zijn er trots op dat we meer glas maken dan welke andere producent van glazen flessen en potten ter wereld dan ook. We houden van glas omdat het mooi en puur is, en volledig kan worden gerecycled. Ons wereldwijde hoofdkantoor bevindt zich in Perrysburg, Ohio (Verenigde Staten), en we zijn de voorkeurspartner van veel van 's werelds toonaangevende voedings- en drankmerken. We werken nauw samen met onze klanten, wenden onze passie en expertise aan om hun flessen iconisch te maken en we helpen hen bij de opbouw van hun merken wereldwijd. Met meer dan 26.500 medewerkers in 77 fabrieken verspreid over 23 landen heeft O-I een ongeëvenaarde wereldwijde impact. In 2018 bedroeg de omzet van het bedrijf $6,9 miljard. Ga voor meer informatie naar o-i.com.
 

Over O-I

Bij O-I Glass, Inc. (NYSE: OI) houden wij van glas, en we zijn er trots op dat we meer glas maken dan welke andere producent van glazen flessen en potten ter wereld dan ook. We tillen producten naar een hoger niveau door een duurzame verpakking te creëren die emoties oproept, merken in iconen te transformeren, en dagelijks boven onszelf uit te stijgen om zinvolle, magische momenten te creëren. We helpen voedings- en drankmerken zichzelf uit te drukken zodat ze een emotionele band met hun consumenten kunnen opbouwen. Ons wereldwijde hoofdkantoor bevindt zich in Perrysburg, Ohio (Verenigde Staten) en ons team van meer dan 27.500 medewerkers, werkzaam in 78 fabrieken verspreid over 23 landen, heeft in 2019 een omzet behaald van $6.7 miljard. We streven ernaar iets te maken ‘what matters’, om stap voor stap de wereld gezonder en mooier te maken. Ga voor meer informatie naar o-i.com.